OR: Onderhandelen

Offerte aanvragen
Neem contact op

Als ondernemingsraad beslis je mee over belangrijke onderwerpen in jouw organisatie. Daar hoort ook onderhandelen bij. Zo kun je de wensen meenemen van collega’s én in gesprek blijven met bestuurders. Hebben jullie als ondernemingsraad het gevoel dat jullie te veel toegeven aan bestuurders? Dan is de training onderhandelen als ondernemingsraad echt iets voor jullie.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Onderhandelen als ondernemingsraad

Meepraten en meebeslissen binnen je eigen organisatie als ondernemingsraad - een geweldig recht. Onderhandelen is daar een belangrijk onderdeel van. Door goed voorbereid aan de slag te gaan, kun je als OR meer bereiken en effectiever onderhandelen. Daarmee versterk je jullie positie. In de training staan we hierbij stil.

Eigen stijlen en technieken van onderhandelen herkennen

Benieuwd hoe je effectief kunt onderhandelen? In de training doorlopen we verschillende fases van een onderhandeling. Je leert hoe belangrijk het is om verschillende belangen te doorzien. En je leert welke manieren van onderhandelen je kunt inzetten. Hoe we dat doen? Jullie leren eigen stijlen en technieken van onderhandelen te herkennen en te versterken. Tijdens de training oefenen we daarop.

Training op maat voor de hele ondernemingsraad

De OR-training is zowel voor beginnende als ervaren OR-leden in alle sectoren. Iedereen binnen jullie ondernemingsraad kan de training volgen. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van CNV. We maken de training op maat en kunnen de training bij jullie op locatie geven. Een externe locatie is ook mogelijk.

Voordelen training

Na de training:

  1. Ken je verschillende stijlen en technieken van onderhandelen
  2. Ben je krachtiger in je rol als onderhandelaar
  3. Heb je meer invloed als ondernemingsraad

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat