Zeg het! Zorg & Welzijn

Inschrijven
Neem contact op

Zeg het! Voor meer grip op jouw werkplezier

Zeggenschap over de inrichting en uitvoering van je werk is erg belangrijk. De ervaring leert dat hoe meer zeggenschap en regie je hebt om je werk zo optimaal mogelijk in te richten, hoe meer plezier je ervaart in jouw werk. Hoe meer werkplezier je hebt, des te minder snel je werkdruk ervaart!

Daarom is het belangrijk dat je je leert uitspreken. Dat is lang niet altijd even makkelijk. Hoe ga jij om met een collega die kritiek levert? Maak jij jezelf hoorbaar in een overleg met je leidinggevende? En werk je op een constructieve manier samen met andere professionals? In de training ‘Zeg het!’ van CNV Zorg & Welzijn leer jij meer grip te hebben en houden op jezelf en je werk.

Voor wie is deze training?

Werk jij in een zorg- of welzijnsorganisatie en wil je meer grip hebben en houden op hoe jouw werk wordt georganiseerd en wordt uitgevoerd? Dan is deze training voor jou bedoeld. Tijdens de trainingsdag leer je hoe je meer zeggenschap kan nemen over jouw werk! Je kan de training alleen volgen, of samen met je team. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Wat gaan we doen?

In de training Zeg het! leer je hoe je opkomt voor wat jij als professional belangrijk vindt. We gaan aan de slag met grenzen stellen, nee zeggen, een ander lastige feedback geven en je mening kenbaar maken. Aan het eind van de dag sta je steviger in je schoenen om de zeggenschap over jouw vak vorm te geven! In de training gebruiken we de theorie in de vorm van oefeningen, zodat jij je verworven kennis direct in de praktijk kan toepassen.

Wat kun en weet je na deze training?

  • Je weet wat zeggenschap is.
  • Je kent de verschillende vormen van assertiviteit.
  • Je kunt beter vertellen wat je nodig hebt.
  • Je hebt de techniek van 'het Warme Nee zeggen' geleerd.
  • Je kent het feedback model en kan deze gebruiken.
  • Je kent de ‘Roos van Leary’ over communicatie en gedrag.
  • Je hebt geoefend met een aantal communicatietechnieken.

Tijden en kosten

Je meld je aan voor de training op dinsdag 15 oktober 2024 van 10-16 uur. De training vindt plaats op het CNV Hoofdkantoor in Utrecht van 10:00-16:00 uur. Kosten: 499,- euro inclusief lunch, CNV-leden ontvangen 50% korting en betalen 249,- euro.

Scholingskosten worden vaak vergoed door de werkgever. Informeer voor de mogelijkheden bij je leidinggevende of hr-adviseur of neem contact op met CNV. Wil je van de ledenkorting profiteren? Word nu lid van CNV Zorg & Welzijn? Praat en stem mee over jouw cao, ontvang direct de ledenkorting ( en bespaar 249,- Euro) voor deze training en profiteer je direct van alle andere voordelen van het lidmaatschap.


Maatwerk

Wil je de training liever met collega’s volgen en liever op jullie eigen locatie? Dat kan ook! Voor het hele team of de afdeling kunnen we de training op de door jullie gewenste datum en locatie aanbieden. Stuur een e-mail naar Jacqueline van Grevengoed, trainingscoördinator van CNV Academie voor meer informatie: aanvraagacademie@cnv.nl.

Over CNV Academie

Meer weten over de trainingen, advies en begeleiding van CNV Academie? Stuur een mail naar Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nlof bel 030 751 1747. Bekijk ons complete aanbod op www.cnvacademie.nl

Inschrijving training Zeg het! Zorg & Welzijn
Error
None
Error
None
Error
None
Aanspreekvorm (optioneel)
Ben je betrokken bij CNV?
Privé adres
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Werkadres
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Factuur
Error
None
Error
None
Akkoord

Vragen? Neem contact met ons op

Wij helpen je graag bij al je vragen

Telefoonnummer
030 75 11 747