Online AI & ChatGPT Summer Academy

1 juli tot 1 oktober 2023

AI (artificial intelligence) zal het werk in elke sector enorm veranderen. Deze revolutie is nu al bezig! Maar wat is AI precies? En welke effecten heeft het voor jouw werk en jouw sector? Om meer te weten over dit onderwerp, organiseert Skillstown van 1 juni tot 1 oktober 2023 de Online AI & ChatGPT Summer Academy. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot AI-trainingen en kun je online colleges volgen van AI-experts!

Wat leer je tijdens de Online AI & ChatGPT Summer Academy?

Je wordt klaargestoomd voor het inzetten van AI-skills op de werkvloer. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je optimaal met AI-tools als ChatGPT & Midjourney werkt en hoe je de allerbeste prompts (opdrachten voor ChatGPT) maakt! Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe je het maximale uit de ongekende mogelijkheden van AI haalt.

Bekijk het programma

Ben je CNV-lid?

Leden van CNV Connectief kunnen 10% extra korting krijgen op een toegangsticket voor de AI & ChatGPT Summer Academy. Dit werkt heel eenvoudig. Een CNV-lid kan zich aanmelden via www.skillstown.nl/ai en vult tijdens de aankoop de vouchercode in. De korting wordt dan direct toegepast.

10% korting krijgen als CNV-lid?

Naast deze kortingsactie hebben CNV en de AI & ChatGPT Summer Academy een extra actie opgezet. Als je bruto uurloon lager is dan 130% van het minimumloon (€ 16,60), kun je een e-mail sturen naar connect@skillstown.com met als onderwerp "Gratis CNV ticket AI & ChatGPT Summer Academy". De eerste 100 aanvragers ontvangen dan een gratis toegangsticket.