Alle diensten

Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Loopbaancoach voor iedereen die in de zorg werkt of daar wil werken

Denk je uitgekeken te zijn op je werk, maar weet je nog niet wat bij je past? Of weet je juist goed wat je wilt, maar lukt het niet om uitgenodigd te worden voor een gesprek? Sterk in je werk, zorg voor jezelf helpt bij het zetten van de volgende stap. Je kunt bij ons terecht voor meer informatie over werken in zorg en welzijn. Samen met een gratis loopbaancoach kijk je naar je eigen situatie. Voor iedereen die in zorg en welzijn werkt, of wil gaan werken.

Omscholen of als zij-instromer aan de slag in zorg en welzijn

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn wil maken. We snappen dat omscholing een spannende stap is. Daarom zijn wij er voor je.

Werk je bijvoorbeeld in de horeca, detailhandel of een andere sector waar nu minder of geen werk is? Dan heb je mooie talenten die goed van pas komen in zorg en welzijn. We geloven dat de hulp van onafhankelijke loopbaancoaches van Sterk in je werk om de stap naar de zorg te maken waardevol is. Juist nu.

Wat een loopbaancoach precies doet

Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie ontdekken samen waar je goed in bent en waar je kansen liggen. En wat je daarvoor nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld een beroepentest om goed te ontdekken wat in zorg en welzijn bij je past. Of jullie kijken samen naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Een loopbaancoach heeft ook oog voor een goede werk-privébalans.

Hoe je de loopbaancoach spreekt

Je ontmoet je coach op dit moment via videobellen vanwege de maatregelen door het coronavirus. Sterk in je werk is persoonlijk en voor iedereen anders. De coach helpt je altijd voor jouw situatie en luistert naar je wensen.

Hoe je je kunt aanmelden

Meld je aan voor een loopbaancoach via het formulier op de website van Sterk in je werk. Je krijgt een bevestigingsmail, waarna een loopbaancoach contact met je opneemt. Dat gebeurt via het e-mailadres of telefoonnummer dat je hebt opgegeven. En weet je? Het hele traject is gratis.

Over Sterk in je werk

Binnen Sterk in je werk werken we als CNV samen met regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn. Het is een initiatief van CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus. We kunnen de trajecten aanbieden door subsidie van het ministerie van VWS.

Gun jezelf een loopbaancoach en meld je aan op www.sterkinjewerk.nl

Gratis in gesprek gaan met een loopbaancoach?

Meld je aan via onze projectwebsite 'Sterk in je Werk', een initiatief van CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus.

  • Gratis gesprek met een loopbaancoach
  • Voor omscholing of zij-instromen in de zorg
  • Ontdek jouw kansen in de zorg!