Wil je meer informatie? Neem contact met ons op

Welkom bij CNV Academie

Jouw partner in werkgeverschap en ontwikkeling

Bij CNV Academie zijn we toegewijd aan het creëren van een gezonde en productieve werkomgeving voor zowel werknemers als werkgevers. In de afgelopen 5 jaar heeft ruim 80% van de Nederlandse werknemers te maken gehad met levensloopstress. Aandacht hiervoor op de werkvloer is daarom van essentieel belang. Om dat te bereiken ondersteunt CNV werknemers én werkgevers. Ons aanbod omvat een breed scala aan trainingen en workshops die niet alleen gericht zijn op individuele werknemers, maar ook op het versterken van werkgeverschap.

Waarom CNV Academie?

  • Persoonlijke aanpak: we bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.
  • Ervaren experts: onze trainers en adviseurs zijn professionals met expertise in diverse sectoren.
  • Praktisch en toepasbaar: onze trainingen zijn direct toepasbaar in de praktijk, wat resulteert in snelle en zichtbare verbeteringen.
  • Inzicht in de werkvloer: als onderdeel van een vakbond begrijpen we de uitdagingen en ontwikkelingen op de werkvloer en bieden we gericht advies.
  • Altijd maatwerk: of je nu kiest voor standaard trainingen of maatwerkoplossingen, bij CNV Academie krijg je altijd een programma dat is afgestemd op jouw organisatie.

Ons aanbod

CNV Academie opnieuw Cedeo-erkend

Eind 2023 voerde Cedeo weer het tweejaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uit onder de opdrachtgevers van CNV Academie. Hieruit kwam naar voren dat onze klanten zowel op het gebied van (maatwerk)trainingen als op onderwijsbegeleiding tevreden tot zeer tevreden met CNV Academie zijn. Genoemde sterke punten: klantvriendelijkheid & servicegerichtheid, de persoonlijke benadering en inhoudelijk sterke trainingen onder leiding van capabele trainers-adviseurs, die worden gezien als echte specialisten op hun vakgebied. Wij zijn trots dat wij de komende twee jaar weer het predicaat Cedeo-erkend, voor zowel onze trainingen als voor onze onderwijsbegeleiding, mogen blijven voeren.

Meer informatie?

Wij helpen je graag bij al je vragen

Telefoonnummer
030-7511747

Blijf op de hoogte: schrijf je in voor de CNV Mens en Werk nieuwsbrief

CNV ondersteunt werkgevers en werknemers bij life events. Weten hoe? Abonneer je op de nieuwsbrief CNV Mens en Werk, boordevol inspiratie en informatie over diverse thema's zoals rouw, de overgang en financiële hulp.

Ja! Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief Mens en Werk