Maak iemand in jouw omgeving lid van CNV

Ontvang een cadeaubon ter waarde van 25 euro

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken. Zoals een collega, huisgenoot of buurvrouw die in het onderwijs of de verpleging werkt. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug.

Samen staan we sterk

Hoe meer leden, hoe groter onze impact. Wil je een nieuw lid aanmelden? Daar zijn we blij mee. Heb je een collega, vriend of kennis die bijvoorbeeld werkt in de zorg, bij de overheid of Publieke Diensten of in het onderwijs? En wil diegene lid worden? Je kunt hem of haar direct zelf aanmelden als CNV-lid.

Wat je er zelf voor terugkrijgt

We waarderen je hulp enorm. Daarom krijg je een beloning. Meld je als bestaand lid een nieuw lid aan? Dan ontvang je een digitale keuze-cadeaukaart van Giffy ter waarde van €25,-. Je kunt hiermee zelf kiezen uit meer dan 50 verschillende cadeaukaarten variërend van bol.com, Rituals en Hema tot leuke uitjes zoals Madurodam of de Efteling.

Wat je verder moet weten om iemand aan te kunnen melden

Om iemand aan te melden moet je zelf lid zijn van een van de sectoren van CNV Connectief: CNV Onderwijs, CNV Zorg & Welzijn, CNV Overheid of CNV Publieke Diensten. Het nieuwe lid moet zich ook aansluiten bij een van deze sectoren. Als het nodig is, bellen we nieuwe leden na inschrijving even op om de gegevens te controleren.

Wat verder goed is om te weten:

  • Je kunt zoveel nieuwe leden aanmelden als je wilt. Voor elk nieuw lid ontvang je een cadeaubon.
  • Het nieuwe lid is verplicht minimaal 1 jaar lid te blijven, met een opzegtermijn van drie maanden. Tijdelijk betaalt het nieuwe lid in totaal 20,23 voor de eerste 6 maanden.
  • We sturen de cadeaubon op nadat de eerste contributie is betaald. Verzenden kan maximaal vier tot vijf weken duren.
  • De cadeaubon is digitaal. Vul daarom je mailadres in, zodat wij de bon naar je toe kunnen sturen.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie geldt niet voor het aanbrengen van nieuwe studentleden. Als student kun je wel een betalend lid aanmelden. Je ontvangt dan een cadeaubon.