CNV AI Academy voor schoolleiders

De vraag is niet óf Artificial Intelligence (AI) het werk gaat veranderen, maar hoe snel dit zal gaan. Met de CNV AI Academy leer jij alles over de nieuwste AI-tools. Zo weet je als schoolleider precies hoe je AI het beste in kunt zetten op de werkvloer. Houd de website in de gaten voor de nieuwe trainingen!

Wat is de CNV AI Academy?

De CNV AI Academy leer je alles over AI. Je krijgt de juiste tools voor jou als (toekomstig) schoolleider in het voortgezet onderwijs op het gebied van kunstmatige intelligentie in het onderwijs. De trainingen worden verzorgd door SkillsTown, dé online opleider voor organisaties.

3 leerlijnen

De CNV AI Academy voor schoolleiders is opgebouwd in 3 leerlijnen: 1) Basisbegrippen rondom AI, 2) AI vraagbaak binnen de organisatie en 3) Eerste richting geven van AI. We beginnen sterk met een kick-off op locatie waar je samen met AI experts de basis behandelt. Na de kick-off heb je de eerste leerlijn voltooid en kan jij jouw kennis verbreden met één van de trainingen in de online academy. Dit doe jij op je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt.

Certificaat

Aan het einde van elke training ontvang je een 'Open badge'. Dit is een digitaal certificaat van een vaardigheid of competentie die je hebt verworven. Deze open badges zijn universeel erkend, volledig overdraagbaar en kunnen worden toegevoegd aan een LinkedIn-profiel. Toonaangevende organisaties zoals IBM en Google werken al met deze moderne manier van accreditatie.

Start CNV AI Academy

De CNV AI Academy start met een kick-off op locatie. Deze is ook online te volgen. Vanaf dan kun je zelf de online trainingen doorlopen. Voor de kick-off bieden we verschillende locaties aan.

  • 24 oktober - locatie en tijdstip volgen
  • 25 oktober - locatie en tijdstip volgen
  • 8 november - locatie en tijdstip volgen
  • 29 november - locatie en tijdstip volgen

Wil jij meer weten over het CNV LeiderschapsLab?

  • Lid of geen lid
  • Helemaal gratis
  • Voor (aspirant) schoolleiders