Vacatures en stageplaatsen

Header-Image

Bij CNV Connectief werk je op het boeiende snijvlak van politiek en maatschappij en kom je op voor de belangen van ruim 112.000 leden die werken in het onderwijs, de zorg, bij de overheid of in de publieke sector.

En dat is zeker nu hard nodig: door flexwerk en de vergrijzing is de behoefte aan goede regelgeving rond werk en inkomen groter dan ooit. Jij kunt helpen het verschil te maken en meewerken aan een rechtvaardige samenleving.

Bekijk onze actuele vacatures

SECTORVOORZITTER ONDERWIJS (BESTUURSLID CNV CONNECTIEF) (UTRECHT)

Aardoom & de Jong is voor CNV Connectief op zoek naar een Sectorvoorzitter Onderwijs, tevens bestuurslid van CNV Connectief. Kun je als lid van het collegiaal bestuur van CNV Connectief vormgeven aan de ontwikkelingen van de vereniging en de werkorganisatie? Beschik je als Sectorvoorzitter over passie voor het onderwijs? Wil je een bijdrage leveren aan de toekomst van de vakbeweging? Dan zien wij jouw reactie graag tegemoet.

Lees meer

 

TRAINER/ADVISEUR

CNV Connectief is op zoek naar een enthousiaste en ervaren trainer en adviseur voor 28 uur per week (werkgebied Zuid-Holland, Zeeland en west-Brabant). Als trainer-adviseur bij CNV Connectief houd je je bezig met het opleiden en trainen van medezeggenschaps- en ondernemingsraden en geef je invulling aan het versterken van de (mede)zeggenschap van leden en werkenden die lid zijn van een medezeggenschapsorgaan.

Lees meer

Stages?

Op het moment zijn er helaas geen stageplekken beschikbaar bij CNV Connectief. Naar verwachting hebben wij vanaf september 2020 weer de ruimte om stagiaires een passende plek te bieden. Meer weten? Stuur een e-mail naar stagecoördinator Chaima el Kallachi c.elkallachi@cnv.nl of bel direct 06-22603444