Summerschool A+O fonds Rijk 2023

Meld je aan voor de 10de editie!

De Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Je kunt je voor deze 10de editie aanmelden vanaf dinsdag 25 april 12.00 uur. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dat je niet achter het net vist en er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Zie jouw toekomst als een vliegreis naar grote hoogte en kom naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk.

Samen in een inspirerende omgeving aan de slag

Tijdens de Summerschool 2023 ga je samen met professionals en andere deelnemers creatief aan de slag. Je gaat aan de hand van korte workshops op zoek naar wat jouw ambities zijn. In een inspirerende omgeving ontdek je wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken, ook na de Summerschool!

Nieuwsgierig waar en wanneer we dit jaar de Summerschool organiseren? Dit wordt deze week bekendgemaakt, maar wellicht spot jij al een hint in onderstaand filmpje.

Gratis deelname

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is gratis en speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Volg Summerschool op Facebook

Wil je geen nieuws missen over deze 10e editie? Volg Summerschool dan op Facebook! Daar vind je informatie over de voorbereiding, locaties, trainingen en meer. Zin in een Summerschool met collega’s? Tag hen dan in het bericht op Facebook!

Vooraankondiging Summerschool 2023
Vooraankondiging Summerschool 2023