Rijksambtenaren opgelet! Meld je nu aan voor de Summerschool

Vlieg jij je toekomst ook graag tegemoet?

JA! Ik meld me nú aan!

Het is zover: vanaf vandaag kan je je aanmelden voor de 10de Summerschool van het A+O fonds Rijk. Een dag boordevol gratis workshops in een inspirerende omgeving. Ben jij erbij?

Thema 2023

Weet jij al wat het thema is van deze speciale editie? Tijdens de Summerschool ga je samen met professionele trainers en andere deelnemers in vogelvlucht aan de slag. In een luchtige omgeving ontdek je tijdens korte workshops wat jou energie geeft of waar jij je in wilt ontwikkelen. In de vooraankondiging wordt nog een hint gegeven:

Vooraankondiging Summerschool 2023
Vooraankondiging Summerschool 2023

Vlieg jij je toekomst ook graag tegemoet?

Ga dan snel naar de website van Summerschool en meld je aan!

Summerschool op locatie

Wil je graag fysiek met andere rijksmedewerkers samenkomen? Dat kan! Dit jaar worden er vier Summerschooldagen op locatie georganiseerd. En wat voor een locaties! Op drie (voormalige) vliegvelden, verspreid door het land, wordt er voor een dag gezorgd waarmee jouw toekomst naar grote hoogtes stijgt

  • Donderdag 15 juni: E-Deck, Teuge
  • Dinsdag 20 juni: Aviodrome, Lelystad
  • Donderdag 22 juni: Aviodrome, Lelystad
  • Dinsdag 27 juni: Breda Airport, Breda

Online Summerschool

Ga jij liever online aan de slag? Ook dat kan! Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie of online. De online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd. Je kan online inchecken voor het ochtendprogramma op:

  • Dinsdag 20 juni: Online
  • Donderdag 22 juni: Online

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is gratis en speciaal voor alle rijksmedewerkers en wordt georganiseerd op initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Volg Summerschool op Facebook

Wil je geen nieuws missen over deze 10e editie? Volg Summerschool dan op Facebook! Daar vind je informatie over de voorbereiding, locaties, trainingen en meer. Zin in een Summerschool met collega’s? Tag hen dan in het bericht op Facebook!

Over A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties CNV Overheid, FNV Overheid, CMHF en AC Rijksvakbonden en de werkgever Rijk werken samen in A+O fonds Rijk.