Krijg grip op je geld

Gebeurtenissen in het leven kunnen ervoor zorgen dat inkomsten en uitgaven veranderen. Je krijgt bijvoorbeeld een kind, wil minder werken, gaat met pensioen, wordt ziek of gaat scheiden. Loop jij om wat voor reden dan ook tegen financiële onzekerheden aan? VGZ is er dan voor je. Samen met jou kijkt VGZ naar een oplossing die past bij jouw situatie. Lees verder en zie wat VGZ voor jou kan betekenen.

Doe de geldtest op geldfit.nl

Geldfit helpt je financieel gezond te blijven óf te worden. Je kunt anoniem een test doen op Geldfit.nl om te zien hoe je er financieel voor staat. Hierna ontvang je persoonlijk advies met praktische tips.

Krijg hulp bij betalen

Ben je via de collectieve zorgverzekering van CNV bij VGZ verzekerd, en heb je hulp nodig bij betalen? VGZ helpt je met hulp en ondersteuning die past bij jouw persoonlijke situatie. Blijf niet rondlopen met eventuele geldzorgen; er is meer mogelijk dan je denkt. Samen met VGZ vind je de oplossing.

Betalingsregeling afsluiten?

Soms komt een rekening even niet uit. Bij VGZ kun je in de meeste gevallen een betalingsregeling afsluiten. Zonder extra kosten. Ieder jaar maken ruim 100.000 verzekerden er gebruik van.

Je eigen risico in termijnen betalen

Heb je volgend jaar veel zorg nodig? De eerste € 385,- van de zorgkosten uit de basisverzekering betaal je zelf. Maar bij VGZ ís het mogelijk om je eigen risico gespreid te betalen.

Geldstress

Moeite met betalen kan erg stressvol en vervelend zijn. VGZ heeft daarom een gratis webinar voor je: "Omgaan met Geldstress". Maak je via CNV gebruik van de collectieve zorgverzekering VGZ Werkt Goed, Beter of Best, en heb je last van klachten door geldstress? Dan kun je ook een volledige vergoeding krijgen voor programma’s van Therapieland, zoals piekeren en stressles. Ook een mentaal fit gesprek voor een luisterend oor en persoonlijke tips wordt vergoed. Kijk op izzdoorvgz.nl of in de VGZ-app.