Welzijn

Cao Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Marco Dons
Onderhandelaar cao Sociaal Werk

In de cao Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. De cao is voor iedereen die in de sectoren sociaal werk, welzijn en maatschappelijke dienstverlening werkt. Sociaal werkers ondersteunen mensen bij het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven zodat zij weer deel uit kunnen maken van de maatschappij. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. In de huidige cao waren de loonstijgingen een belangrijk speerpunt en de verhoogde bodembedragen voor vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Blijf op de hoogte, download de app

De nieuwe cao verschijnt uiteindelijk in de app Cao Sociaal Werk van de FCB. In deze gratis app kan iedereen die in de sector Sociaal Werk werkt op ieder moment de cao inzien via smartphone of tablet.

Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app rekentools, veelgestelde vragen, nuttige links en een loopbaantest. De app maakt de cao toegankelijker en sneller doorzoekbaar.

Bezoek met je mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de Apple Store om de app ‘Cao Sociaal Werk’ te downloaden.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Marco Dons
Onderhandelaar cao Sociaal Werk
E-mail
Telefoon
06 51 24 40 21

Downloads

Download jouw cao

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen