Cao Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening

Marco Dons
Onderhandelaar cao Sociaal Werk

In de cao Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. De cao Sociaal Werk is er voor iedereen die in de sectoren sociaal werk, welzijn en maatschappelijke dienstverlening werkt. Medewerkers die werkzaam zijn in deze sector helpen en ondersteunen mensen bij het oplossen van problemen in hun dagelijkse leven. Zij kunnen hierdoor sociaal functioneren en, naar vermogen, waardig deelnemen aan de maatschappij.

We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. In de huidige cao waren loonstijgingen verlofsparen, verlofregelingen, functie-inhoud en waardering belangrijke speerpunten.

Blijf op de hoogte, download de app

De nieuwe cao verschijnt uiteindelijk in de app Cao Sociaal Werk van de FCB. In deze gratis app kan iedereen die in de sector Sociaal Werk werkt op ieder moment de cao inzien via smartphone of tablet.

Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app rekentools, veelgestelde vragen, nuttige links en een loopbaantest. De app maakt de cao toegankelijker en sneller doorzoekbaar.

Bezoek met je mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de Apple Store om de app ‘Cao Sociaal Werk’ te downloaden.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Marco Dons
Onderhandelaar cao Sociaal Werk
E-mail
Telefoon
06 51 24 40 21

Laat je stem horen en word ook lid!

Tijdelijk het eerste half jaar voor € 20,23. Samen staan we sterker.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit