(G)MR Partnerschap

Fijn dat je als (G)MR-lid je steentje wilt bijdragen aan het onderwijs. Maar we kunnen ons voorstellen dat het werk van een medezeggenschapsraad niet altijd even eenvoudig is. Want wat is precies de rol van medezeggenschap? Hoe weet je bijvoorbeeld of je ergens mee moet instemmen of enkel advies moet geven? Bij ons kun je terecht voor ondersteuning op maat.

Wat houdt het (G)MR Partnerschap in?

Met het (G)MR-partnerschap van CNV Academie krijg je voor een vast bedrag per jaar een eigen contactpersoon. De contactpersoon staat je bij als trainer en overlegpartner. Waarom dit prettig is? Je kunt meteen met vragen terecht als er iets speelt. De contactpersoon denkt met je mee. Daarnaast werkt deze persoon bij de vakbond en is hij of zij goed op de hoogte van cao-wijzigingen en actuele ontwikkelingen.

Waarom (G)MR Partnerschap

  • Een vast en vertrouwd contactpersoon voor al jullie vragen
  • Deskundige ondersteuning die past bij jullie behoefte
  • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Het partnerschap in de praktijk

Een partnerschap kan elk gewenst moment ingaan en duurt één jaar. Binnen het partnerschap heb je 2 opties. De eerste optie is in totaal 10 uur hulp op afstand via telefoon en e-mail. Om bijvoorbeeld advies te krijgen over lastige beleidsstukken. De tweede optie is een basistraining van een dagdeel op locatie, plus 2 uur ondersteuning op afstand. Niet gek, toch?

Goed om te weten: je hoeft vooraf nog geen keuze te maken uit een van de 2 opties. Gedurende het jaar kunnen jullie kijken wat nodig is.

Voordelen Partnerschap

Met het (G)MR Partnerschap:

  1. Sta je sterker in medezeggenschap
  2. Weet je goed wat er speelt
  3. Krijg je ondersteuning waar nodig

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw (G)MR
  • Trainingen op maat