OR: Medezeggenschap AanZet

Offerte aanvragen
Neem contact op

Wil je graag de werkwijze van jullie ondernemingsraad (OR) helder krijgen? Om proactief jullie organisatie bij te staan en verder te helpen? Dan is de training OR: Medezeggenschap AanZet iets voor jullie. Ontdek waarom.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Bekijk hier de flyer

Op weg naar een proactieve OR


Speciaal voor de training ontwikkelden we een teamspel: Medezeggenschap AanZet. Kun je scherp doorvragen? Een mooie kwaliteit die past bij medezeggenschap. Ook dagen we iedereen uit om buiten gebaande paden te durven denken. Om op die manier alle meningen van collega’s voor ogen te houden. Dit komt terug in het spel aan de hand van themakaarten. Samen met een trainer werk je aan de volgende thema’s:

  • Kennismaken en rollen
  • Ontwikkelingen en speelveld
  • Speerpunten en doelen
  • Evaluatie en resultaten

Aan het einde van de training zijn jullie uitgangspunten en werkwijze helder. Jullie gaan naar huis met een document om te gebruiken als handboek. Zo kunnen jullie als ondernemingsraad proactief aan de slag. En blijven jullie aan zet.

Training op maat voor de hele ondernemingsraad

De training Medezeggenschap AanZet is voor beginnende en ervaren OR-leden in alle sectoren. Iedereen binnen jullie ondernemingsraad kan de training volgen, of je nu wel of geen lid bent van CNV. We kunnen de training bij jullie op locatie geven. Een externe locatie is ook mogelijk.

Voordelen na training

Na de training:

  1. Is duidelijk wat voor OR jullie willen zijn
  2. Kun je een proactieve rol innemen binnen de organisatie
  3. Zijn jullie beter onderlegd als ondernemingsraad

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat