Training Van werkdruk naar werkplezier

Neem contact op

Herken je dit? Te veel taken, te weinig tijd, loyaliteit naar klanten en collega's. En kom je wel voldoende toe aan de werkzaamheden die echt belangrijk zijn? Dat alles veroorzaakt soms gevoelens van werkdruk of stress. In deze training leer je zowel om te gaan met werkdruk, alsook duidelijk te krijgen waar je juist energie van krijgt. Hoe zorg je dat er meer aandacht is voor deze energiegevers? Ook leer je beter om te gaan met je beschikbare tijd (timemanagement), nemen we je weekagenda onder de loep en bekijken wat er anders kan. We geven tips en oplossingen mee, die je direct de volgende dag in je werk kunt toepassen.

Op dit moment alleen incompany beschikbaar.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Voor wie is deze training?

Deze training is bestemd voor werknemers. Je kunt je als individu aanmelden of de training met het hele team volgen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Wat gaan we doen?

De training neemt jouw persoonlijke situatie als uitgangspunt en maakt zichtbaar waar de knelpunten zitten, en hoe je die kennis vervolgens kunt gebruiken om je situatie te veranderen. In deze training onderzoek je wat jou plezier en energie geeft, en welke zaken juist energie kosten. Je staat stil bij je planningsgewoontes en je leert een aantal effectieve timemanagementtechnieken waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt.

Wat kun je na deze training?

  • Bewuste keuzes maken en je werk beter plannen;
  • Focussen op de werkzaamheden die er echt toe doen;
  • Gevoelens van stress en schuldgevoel verminderen;
  • Beter voor jezelf zorgen, zodat er minder kans is op uitval door werkdruk;
  • Efficiënter werken.

Maatwerk/incompany

Wil je de training met collega’s volgen? Dat kan! Voor het hele team of de afdeling kunnen we de training op de door jullie gewenste locatie aanbieden (duur en prijs: afgestemd op jullie behoefte). Je kunt ook informatie aanvragen over een maatwerktraining. Stuur dan een mail naar onze trainingscoördinator Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nl.

Waarom CNV Academie?

Deze training van CNV Academie is ontwikkeld door werkdrukexpert Annemieke Schoemaker. Auteur van de boeken Van werkdruk naar werkplezier in het onderwijs en Druk druk druk: slimmer organiseren in het onderwijs.

CNV Academie traint teams en individuele werknemers op het gebied van zeggenschap, persoonlijke ontwikkeling en de balans werk-privé. Ons aanbod bestaat uit praktische, direct toepasbare en resultaatgerichte workshops, trainingen en advies. Onze trainers zijn ervaren specialisten met focus op jouw situatie. Een training is bij ons dan ook maatwerk. Na afloop kun je direct met de opgedane kennis aan de slag.

Meer weten?

Meer weten over onze trainingen, advies en begeleiding? Stuur een mail naar onze trainingscoördinator Jacqueline van Grevengoed: aanvraagacademie@cnv.nl of bel 030 751 1747. Bekijk ook ons complete aanbod op www.cnvacademie.nl

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer