CNV: Jij verdient een goede cao, juist nu!

Laat van je horen en geef het nieuwste VNG-bod een cijfer

Om een fatsoenlijk loonbod op tafel te krijgen roept CNV leden en niet leden op zich uit te spreken over het nieuwste bod van de VNG. Dat is hard nodig omdat de onderhandelingen voor een nieuwe cao Gemeenten vooralsnog niet tot een goed loonbod heeft geleid.

Geef het nieuwste VNG-bod een cijfer

Gemeenteambtenaren werken hard om de publieke voorzieningen in Nederland draaiende te houden. De inflatie is extreem hoog en door de krapte op de arbeidsmarkt is de werkdruk nóg hoger geworden. Zelfs gemeentelijke werkgevers luiden de noodklok!

CNV oproep: geef het laatste loonbod jouw cijfer en onderteken het statement. Vul hieronder het formulier in!

CNV versus VNG

Het bod wat nu op tafel ligt van de VNG bestaat uit: 5% loonsverhoging per 1 februari 2023 en 3% per 1 april 2024. Een onacceptabel loonbod wat CNV ook niet aan de leden voorlegt. Meer weten? Hieronder kun je het volledige bod van de VNG tegenover de eisen van CNV bekijken.

Wat doen wij met de uitslag?

De uitslag van het statement worden door de onderhandelaars meegenomen naar het met de VNG. Dat overleg vindt plaats vóór 19 december. Jouw bijdrage kan het verschil maken. Hoe meer mensen meedoen en input leveren, des te duidelijker het signaal aan de VNG om nu echte stappen te zetten! Zodat jij jouw werk met de volle waardering op een fijne manier kan blijven doen.

Online bijeenkomsten

Op 8 december staan twee online bijeenkomsten gepland waarin wij jou en je collega’s (leden en niet-leden) bijpraten over het proces tot nu toe. Je ontvangt hiervoor nog een uitnodiging. Tip: zet 8 december alvast in je agenda.

  • Donderdag 8 december van 12.00 – 13.00 uur
  • Donderdag 8 december van 20.30 – 21.30 uur

Houd ons in de gaten

Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze de cao-pagina in de gaten voor de laatste updates of word lid! Hoe meer leden, hoe sterker we samen staan.

Jij verdient toch beter? Laat van je horen en geef het nieuwste VNG-bod een cijfer
Error
None

Laat je stem horen en sluit je aan!

Samen staan we sterker. Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor de eerste zes maanden.

  • Betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Juridische ondersteuning als het tegenzit