Goede cao Gemeenten nu!, laat weten hoe jij erover denkt!

Na maanden van impasse en het gesprek met leden en niet-leden, is het voor CNV Overheid het moment om over te gaan tot voorbereidingen op eventuele acties. In de gesprekken die we hebben gevoerd, is duidelijk door onze leden aangegeven dat het laatste bod van werkgever (VNG), volstrekt onacceptabel is en weinig waardering uitstraalt. De gekozen lijn door de onderhandelaars van de bonden, wordt door onze achterbannen volledig ondersteund.

Om de inhoudelijke standpunten, onze inzet voor jou en situatie nogmaals duidelijk te maken, hebben wij samen met de andere bonden een factsheet gemaakt, die je onderaan dit bericht vindt.

Waarderen is investeren

Wij strijden samen voor goede arbeidsvoorwaarden en de waardering die jij verdient. Door jullie inzet kunnen burgers veilig en gezond in hun gemeente leven. Tijdens de crisis hebben jullie de publieke voorzieningen in Nederland draaiend gehouden. Nu is het tijd voor #Waarderenisinvesteren! Kom op voor je belangen en doe mee aan onze acties!

Laat weten hoe jij erover denkt!

Maak een statement en download de Teams-achtergrond en de banner voor onder je (zakelijke) e-mails. Zo laat je direct zien dat ook jij vindt dat je meer waardering verdient.