Ambitieuze zorgprofessionals opgelet

Doe mee met de CNV Innovatie Boost (gratis)

Meer info

Leeft er in jouw zorg- of welzijnsorganisatie een belangrijk vraagstuk dat om een creatieve oplossing vraagt? Lees dan verder. Samen met innovatiebegeleiders en CNV kun jij dit vraagstuk ontrafelen en tot een direct uitvoerbare oplossing komen. Met het gratis innovatietraject van CNV. Vol brainstormsessies, workshops, sparren en testen.

Succesvolle eerste editie

Vorig jaar was het pilotjaar van de Innovatie Boost en werd dit enkel in het onderwijs aangeboden. Het was zo succesvol dat we het dit jaar ook in de zorg aanbieden. Want we weten dat daar genoeg ambities zijn om te innoveren. Met het innovatietraject helpen we je om vraagstuk(ken) om te zetten in ideeën. Om die te filteren en te selecteren voor een testronde. En om uiteindelijk – bottom-up – tot een concrete oplossing te komen, die direct uitvoerbaar is in de praktijk.

Het is heel inspirerend om door inzet van allerlei werkvormen, mensen op ideeën te laten komen waarvan ze zelf nooit hadden gedacht deze te hebben. De blije gezichten dat deze ideeën, na hard werken, uiteindelijk ook werkelijkheid gaan worden, zijn geweldig!

Innovatiebegeleider Ans

Wil je meer info over het traject?

Ga naar de pagina van de CNV Innovatie Boost.