Alle diensten

Bespaar geld op je verzekeringen

Wist je dat je als lid van CNV Connectief korting kunt krijgen op verzekeringen? Je kunt bijvoorbeeld geld besparen op je zorgverzekering of schadeverzekering, zoals de aansprakelijkheidsverzekering. Afsluiten gaat heel eenvoudig via de verzekeraars zelf. Hieronder lees je hoe het werkt.

Korting op verzekeringen

CNV Connectief heeft afspraken gemaakt met verschillende zorgverzekeraars. Hierdoor heb je als lid recht op een mooie korting op je verzekeringen. Dit heet een collectiviteitskorting, een soort groepskorting dus. Maak gebruik van de kortingen via de websites van de verzekeraars zelf. Op deze pagina kun je de links vinden.

Zorgverzekeringen

Ben je lid van CNV Connectief? Dan heb je recht op een collectiviteitskorting bij de volgende zorgverzekeraars:

Schadeverzekeringen

Wist je dat je als lid van CNV Connectief ook korting kunt krijgen op een schadeverzekering via Aon? Denk aan een autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of inboedelverzekering.

Ontdek welke korting je kunt krijgen en hoe je een verzekering afsluit bij Aon.

Rechtsbijstandsverzekering

Als lid van CNV Connectief krijg je niet alleen aantrekkelijke kortingen op verzekeringen. Ook je rechtsbijstand is geregeld voor werk, inkomen en privé. Nog geen lid? Geen zorgen. Ook als nieuw lid heb je meteen recht op onze lidmaatschapsvoordelen.

*CNV Connectief is de aanbieder van het collectiviteitsvoordeel. We geven een soort kortingsbon die onze leden kunnen inzetten. We zijn dan ook niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de verzekering die iemand afsluit.

Laat je stem horen en word ook lid!

Samen staan we sterker.

  • Samen voor betere arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij professionele ontwikkeling
  • Ondersteuning van onze juristen als het tegenzit