CNV zoekt deelnemers voor panel Zorg en Wijsheid

Ben jij werkzaam in de zorg en wil jij helpen om het werk van jou en je collega’s aantrekkelijker en plezieriger te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij CNV Zorg en Welzijn begrijpen wij dat moderne tijden vragen om een moderne aanpak. Daarom zoeken we zorgmedewerkers voor een gloednieuw panel: ‘Zorg en Wijsheid’. Hier kun je je ervaringen tijdens je werk en je gedachten daarover delen om zo de zorg vooruit te helpen! Om deel te nemen aan het panel hoef je geen lid van de bond te zijn. Doe jij ook mee?

Wat kun je ervan verwachten?

We zullen je soms benaderen met korte vragenlijsten of uitnodigingen voor bijeenkomsten. Naar verwachting zullen we dit eens per drie maanden doen, bijvoorbeeld over een vraag als: Wanneer vind jij een behandeling (on)zinnig?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om deel te nemen aan ons panel, ongeacht leeftijd, geaardheid, geslacht, of achtergrond. Geef je dus snel op! Mocht je vragen hebben over het panel of over het aanmelden, dan kun je gerust contact opnemen met ons op info@cnv.nl. Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Meedoen?

De eerste vragenlijst staat hier klaar.

Wil je ook je collega’s laten meedoen? Stuur ze dan dit bericht door. Iedereen die werkt in zorg en welzijn is welkom om bij te dragen aan ons panel.