#GOEDECAOGEMEENTENNU: Dit is hét moment om mee te doen!

Doe donderdag 16 september om 12.15 uur mee aan de online demonstratie en geef jouw signaal af dat je beter verdient. Een loonsverhoging van 2,75%, behoud van de sociale zekerheid én goede afspraken rond vitaliteit en verlof zijn echt niet onredelijk.

Er is massaal gereageerd op onze oproep om het statement #GOEDECAOGEMEENTENNU te ondertekenen. Deze handtekeningen gaan we tijdens de online demonstratie overhandigen aan werkgeversorganisatie VNG. Iedereen die bij een gemeente, veiligheidsregio of WSGO werkt kan meedoen, zowel leden als niet-leden. Alleen samen, met zoveel mogelijk collega’s, kunnen we de VNG onder druk zetten en oproepen om tegemoet te komen aan onze cao-eisen. En daarbij hebben we jullie hulp hard nodig.


Programma: 12:15 - 12.35 uur

12.00 Inloggen (Teams Event)

12.15 Opening door presentator Bart van Gageldonk

Speech vakbondsbestuurders (CNV Overheid, FNV Overheid & CMHF)

Overhandiging statement aan VNG vertegenwoordigd door Saskia Bruines, wethouder Economie, Internationaal & Dienstverlening Gemeente Den Haag door kaderleden.

12.30 Overhandiging ultimatum

12.35 Sluiting

Hoe kun jij helpen?

  1. Meld je aan en ontvang direct de inloglink voor het Teams Event.
  2. Vraag aan zoveel mogelijk collega’s om ook mee te doen.

Deelnemen aan de online demonstratie kan zowel op mobiel als op een tablet, laptop of pc. Heb je geen Teams-account of wil je dit niet aanmaken, dan kun je gewoon kijken via je browser. Dit is heel laagdrempelig en je kunt dus heel makkelijk deelnemen aan de online demonstratie.