De salarissen in de gehandicaptenzorg lopen al jaren achter op de markt. Er moet verbetering komen! Op 25 mei gaan we demonstreren voor het kantoor van VGN. Lees het nieuwsbericht

Cao Gehandicaptenzorg

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling
Albert Spieseke
Onderhandelaar cao Gehandicaptenzorg

In de cao Gehandicaptenzorg staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. De cao is voor iedereen die werkt in de gehandicaptenzorg. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. In de huidige cao waren de loonsverhogingen een belangrijk speerpunt. Net als de gelijke behandeling en beloning van mensen met participatiebanen.

Blijf op de hoogte, download de app

De nieuwe cao verschijnt uiteindelijk in de app Cao Gehandicaptenzorg van de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG). In deze gratis app kan iedereen die in de gehandicaptenzorg werkt, op ieder moment de cao inzien via smartphone of tablet. De app is ook geschikt voor mensen met een visuele beperking.
Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app drie handige tools, waaronder een tool waarmee de arbeidsduur per jaar berekend kan worden. De app bevat verder veelgestelde vragen over de cao, nuttige links en een cao-kalender. De app is te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen