Zorg

Cao Gehandicaptenzorg

-
Nieuwe cao in onderhandeling
Albert Spieseke
Onderhandelaar cao Gehandicaptenzorg

In de cao Gehandicaptenzorg staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. De cao is voor iedereen die werkt in de gehandicaptenzorg. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. In de huidige cao waren de loonsverhogingen een belangrijk speerpunt. Net als de gelijke behandeling en beloning van mensen met participatiebanen.

Onderhandelingen nieuwe cao Gehandicaptenzorg van start

De onderhandelingen van de nieuwe Cao Gehandicaptenzorg zijn van start. Na een inventarisatie bij onze leden hebben we de cao-inzet bepaald: meer waardering voor werknemers in de gehandicaptenzorg en ook zeggenschap over het werk.

Benieuwd naar onze punten? Lees dan het nieuwsbericht.

Blijf op de hoogte, download de app

De nieuwe cao verschijnt uiteindelijk in de app Cao Gehandicaptenzorg van de Stichting Arbeidsmarkt Gehandicaptenzorg (StAG). In deze gratis app kan iedereen die in de gehandicaptenzorg werkt, op ieder moment de cao inzien via smartphone of tablet. De app is ook geschikt voor mensen met een visuele beperking.
Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app drie handige tools, waaronder een tool waarmee de arbeidsduur per jaar berekend kan worden. De app bevat verder veelgestelde vragen over de cao, nuttige links en een cao-kalender. De app is te downloaden in de Apple App Store en in de Google Play Store.

Veelgestelde vragen

Contactpersonen

Albert Spieseke
Onderhandelaar cao Gehandicaptenzorg
Telefoon
06 51 38 07 59
Anne Jonker
Cao-onderhandelaar
E-mail
Telefoon
030 75 11 001

Downloads

Download jouw cao

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen