Alle trainingen

OR: Basistraining - op maat

Wat zijn de regels en plichten van een OR? Welke taken heeft een OR? En hoe breng je dit als ondernemingsraad in de praktijk? Allemaal vragen waar jullie als ondernemingsraad antwoorden op vinden in de op maat gemaakte basistraining OR.

Training op maat voor jouw OR

De basistraining wordt op maat gemaakt en helemaal afgestemd op jullie situatie. De basistraining OR is geschikt voor beginnende en gevorderde OR-leden. De training wordt gegeven in een dagdeel van 3 uur. Dit kan bij jullie op locatie of online.

De rol van jouw OR

De rol van de ondernemingsraad ligt vast in wetten en regels, zoals de cao en de WOR (Wet op de Ondernemingsraden). In die afspraken staat ook wat er van jouw OR verwacht wordt en welke ruimte je hebt om samen jullie doelen te bereiken.

Aan de slag met jouw OR

In deze OR basistraining leer je alles over de actuele wetten en regels waar je als OR mee te maken hebt. Ook krijg je uitleg over waarom bepaalde wetten en regels er zijn. En wat het uitgangspunt is van de gemaakte afspraken. Daarnaast kom je alles te weten over de taken van jouw ondernemingsraad en welke plichten je hebt. Samen bekijken we hoe jullie medezeggenschap vorm kunnen geven. En bespreken we hoe jullie de invloed van de OR binnen je organisatie zelf kunnen vergroten.

Voordelen training

Na het volgen van de OR basistraining op maat:

  1. Ken je de geldende wetten en regels
  2. Kun je gelijk aan de slag met je kennis
  3. Is jouw OR goed voorbereid op het OR-werk

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat