OR: Financiën

Offerte aanvragen
Neem contact op

Een begroting of meerjarenplan is taaie kost. Financiën zijn vaak niet iets waar je als OR-lid in je dagelijkse werk mee bezig bent. Omdat financiën een rol spelen bij de onderwerpen die je aandraagt en bespreekt, helpt het om er als OR genoeg van te begrijpen. Speciaal daarom hebben we een op maat gemaakte training financiën voor de hele ondernemingsraad. Ontdek waarom het ook voor jullie belangrijk is.

Contactinformatie

Bel 030 75 11 747
aanvraagacademie@cnv.nl

Leer financiële stukken begrijpen

In de OR-training kijk je als ondernemingsraad samen met de trainer naar de cijfers in begrotingen en de jaarrekening. We helpen je de samenhang tussen financiële stukken te begrijpen en we gaan in op moeilijke termen. Zo weet je na de training op welke termen je moet letten, wat de achtergrond is van verschillende posten en kun je de cijfers beter interpreteren.

Training op maat voor de hele ondernemingsraad

Hoe we dat doen? Van tevoren sturen jullie stukken op die we tijdens de training doornemen. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen. Zo is de training op maat en passend voor jullie organisatie. Het resultaat? Financiële stukken zijn voortaan geen struikelblok meer en jullie weten hoe je er inhoudelijk op kunt reageren. Wel zo prettig.

Voor wie is de training bedoeld?

De training financiën voor OR-leden is zowel voor beginnende als ervaren OR-leden. De training is voor de hele ondernemingsraad. Of je als OR-lid nu wel of niet bent aangesloten bij CNV. We kunnen de training bij jullie op locatie geven, maar een externe locatie is ook mogelijk.

Ontdek ons OR-partnerschap

Sluit een abonnement af voor alle vragen waar je als OR mee te maken krijgt. Je bepaalt zelf of je de uren inzet voor training en/of advies. Lees meer over ons OR-partnerschap.

Voordelen training

Na de training:

  1. Kunnen jullie cijfers (nog) beter interpreteren
  2. Kent een financieel stuk geen verrassingen meer
  3. Weet je de juiste vragen over financiën aan bestuurders te stellen

Maak kennis met onze trainers

CNV Academie verzorgt trainingen en coachingsprogramma's die jou op allerlei manieren ondersteunen bij het uitvoeren van je werkzaamheden als lid van een MR of OR. Ook verzorgen wij trainingen voor actieve CNV-leden. Ontdek wat onze trainers voor jou kunnen betekenen.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Interesse in deze training?

Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Liever eerst telefonisch contact? Bel 030 75 11 747.

  • Gespecialiseerd in medezeggenschap
  • Deskundige ondersteuning voor jouw OR
  • Trainingen op maat