Cao Tandartsassistenten

Nieuwe cao in onderhandeling
Dennis van Elk
Onderhandelaar cao Tandartsassistenten

Werk je als tandartsassistent? Op dit moment is er geen cao. Lees hier meer over hoe CNV Tandartsassistenten zich inzet voor een nieuwe cao.

Teken de petitie!

De urgentie voor een volwaardige cao Tandartsassistenten is groter dan ooit nu de KNMT de eenzijdige en niet verplichte arbeidsvoorwaardenregeling heeft ingetrokken. Daardoor kunnen uitsluitend individuele werkgevers met hun werknemers afspraken maken. Het is hard nodig dat het beroep aantrekkelijker wordt gemaakt wordt. De krapte op de arbeidsmarkt neemt steeds verder toe. Goede en duidelijk geregelde arbeidsvoorwaarden zijn daarom noodzakelijk.

Wat CNV betreft is er maar een optie, wij moeten weer gezamenlijk om tafel om tot een cao te komen. Als dat lukt, is elke werkgever verplicht deze te volgen en gelden voor iedereen dezelfde afspraken.

Ben jij tandartsassistent en heb je nog niet getekend? Doe dat dan alsnog. Vergeet ook niet om de petitie onder al je collega’s te verspreiden. Iedereen mag de petitie ondertekenen, hiervoor hoef je geen lid van CNV te zijn.

Veelgestelde vragen

Contactpersonen

Dennis van Elk
Onderhandelaar cao Tandartsassistenten

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen