Nieuws over werk en inkomen in jouw sector? Abonneer je nu

Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT)

Looptijd: -
Nieuwe cao in onderhandeling
Jorick de Bruin
Onderhandelaar cao VVT

In de cao VVT staan afspraken over loon, werktijden, arbeidsomstandigheden, vakantie, pensioen en veilig en gezond werken. De cao is voor iedereen die in verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorg werkt. We maken ons sterk voor onderwerpen die leden van CNV aandragen. In de huidige cao zijn de loonstijgingen een belangrijk speerpunt. Verder hebben wij ervoor gezorgd dat er afspraken zijn gemaakt over korter werken en gezond met pensioen gaan. Ook streven we naar 90 procent vaste contracten voor onbepaalde tijd voor medewerkers in de sector.

Blijf op de hoogte, download de app

De nieuwe cao verschijnt uiteindelijk in de app Cao VVT van de Stichting Arbeidsmarkt- en Opleidingsbeleid Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (A+O VVT). In deze gratis app kan iedereen die in de sector VVT werkt op ieder moment de cao inzien via smartphone of tablet.
Naast de nieuwe volledige cao-tekst bevat de app rekentools, veelgestelde vragen, nuttige links en professionele statuten. De app maakt de cao toegankelijker en sneller doorzoekbaar.

Bezoek met je mobiele telefoon of tablet de Google Playstore of de Apple Store om de app ‘Cao VVT’ te downloaden.

Veelgestelde vragen

Contactpersoon

Jorick de Bruin
Onderhandelaar cao VVT

Wil jij ook meer invloed op jouw arbeidsvoorwaarden?

Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. Jouw mening telt!

  • Deel jouw wensen voor een nieuwe cao
  • Geef je mening tijdens nieuwe onderhandelingen
  • Stem mee met ledenpeilingen