Start goed in de techniek

Als starter op de arbeidsmarkt maak je allerlei eerste keren mee. Je eerste sollicitatie, je eerste arbeidsvoorwaardengesprek, je eerste contract. De arbeidsmarkt is op dit moment heel gunstig en je positie is sterk. Maar waar moet je nu op letten bij het uitkiezen van je werkgever of functie? En waar vraag je advies?
Bij CNV kun je terecht voor al je loopbaanvragen

Een goede start op de arbeidsmarkt

CNV gunt jou een goede start. Voor jezelf én voor de technieksector. Het is namelijk belangrijk dat er meer goede mensen bijkomen en behouden blijven. Daarom kun je bij ons kosteloos gebruik maken van loopbaangesprekken. Ook voor advies over salarisonderhandeling, een cv- of contractcheck ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bespreek je tijdens een loopbaangesprek?

Tijdens een loopbaangesprek kunnen verschillende onderwerpen besproken worden. Geen vraag is te gek. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wat voor type werkgever of functie past bij mij? Waar moet ik op letten bij een vacature?
  • Een goede werk/privé-balans? Hoe ga ik hierover in gesprek met mijn werkgever?
  • Ik wil mij verder ontwikkelen. Welke budgetten zijn hiervoor beschikbaar en hoe vraag ik een dat aan?

CNV is er voor jou

CNV zet zich in voor de belangen van werknemers. Ook in de sector techniek. De belangrijkste taak van de vakbond is het maken van afspraken over werk en inkomen. We komen op voor eerlijke salarissen, gezond werk, genoeg vrije tijd en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden. Als vakbond vinden we het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Daarom helpen we je ook bij de start van je carrière.

Vraag kosteloos een loopbaangesprek aan

Start jij binnenkort je loopbaan in de techniek? En kun jij wel deskundig advies gebruiken? Vraag dan kosteloos een loopbaangesprek aan via onderstaand formulier.

Voornaam
Error
None
Achternaam
Error
None
Telefoonnummer
Error
None
Opmerkingen
Error
None

Meer weten over jouw sector of je loopbaan?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied of je loopbaan. Ontdek hieronder wat er speelt en wat je kunt verwachten. Zo kun jij je goed voorbereiden en ga je met vertrouwen aan de slag.

Word lid van CNV

Als lid van CNV maak je deel uit van een beweging die zich inzet voor goede werk- en salarisafspraken. Die in Den Haag opkomt voor jouw belangen. Een vereniging met experts bij wie je altijd en onbeperkt terecht kunt met al je vragen over werk en inkomen. En die voor elke levensfase een passende dienstverlening voor jou heeft.

  • Deskundig advies
  • Rechtshulp voor werk en privé
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Korting op verzekeringen
  • Informatie en advies bij ziekte