Sluit je aan bij CNV

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor de eerste zes maanden!

Direct inschrijven
Meer weten?

Als lid van CNV ben je zeker van professionele ondersteuning in je werk en bij je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zelf invloed uitoefenen op jouw arbeidsvoorwaarden en je krijgt juridische ondersteuning als je dat nodig hebt, bij problemen op je werk én in je privésituatie.

Vul je gegevens in

Tijdelijk betaal je als nieuw lid nu in totaal €20,23 voor de eerste 6 maanden. Daarna is het contributietarief tussen de €5,00 en €18,30 per maand op basis van je bruto maandinkomen. Schoolleiders betalen een apart tarief. Voor studenten is het lidmaatschap gratis tot het afstuderen (je betaalt eenmalig €0,01 om je gegevens te controleren). Dit is niet van toepassing op zij-instromers. Starters, senioren en (tijdelijk) niet-werkenden betalen een gereduceerd tarief. Geef je (werk)situatie door via het online formulier dat je direct na inschrijving per email ontvangt.

Jouw gegevens
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Adres- en contactgegevens
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Hoe wil je betalen
Maak een keuze
Gegevens voor automatische incasso
Error
None
Akkoord en verzenden
Akkoord

CNV-voordelen op een rij:

Waar CNV voor staat

CNV is dé vakbond voor mensen in de publieke sector: het onderwijs, de overheid, de publieke diensten en zorg & welzijn. Of je nu in loondienst werkt of zzp’er bent, met pensioen gaat of even geen baan hebt. Saamhorigheid vinden we erg belangrijk. Omdat jij er in de publieke sector voor anderen bent, zijn wij als CNV er voor jou. Met het werk van onze vakbond hoeft niemand aan de kant te staan. Hoe meer leden, hoe meer we kunnen bereiken tijdens cao-onderhandelingen. Word daarom nu lid! Bovendien profiteer je met een CNV-lidmaatschap van allerlei voordelen zoals een gratis rechtsbijstandverzekering (werk en privé).

Veel gestelde vragen

Actietarief: € 20,23 voor het eerste halfjaar. Studenten: gratis